Φωτια Τηνοσ / Δεκαπενταύγουστος: Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Τήνο σε / Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας.

Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας. Σπεύδουν άμεσα στο νησί πυροσβεστικές δυνάμεις από την αττική. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο.

Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Î
Î"εκαπενταύγουστος: Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Τήνο σε from eretikos.gr
Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Σπεύδουν άμεσα στο νησί πυροσβεστικές δυνάμεις από την αττική.

Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση.

Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Σπεύδουν άμεσα στο νησί πυροσβεστικές δυνάμεις από την αττική. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε . Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ.

Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα .

Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡÎ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡÎ"Ο: ΣÎ'Σ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ from www.kaipoutheos.gr
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε .

Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας.

Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε . Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Σπεύδουν άμεσα στο νησί πυροσβεστικές δυνάμεις από την αττική. Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση.

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡÎ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡÎ"Ο: ΣÎ'Σ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ from www.kaipoutheos.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση.

Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία .

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε . Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Σπεύδουν άμεσα στο νησί πυροσβεστικές δυνάμεις από την αττική. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι.

Φωτια Τηνοσ / Î"εκαπενταύγουστος: Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Τήνο σε / Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας.. Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε .